Jutgen a un dentista de València per abusar sexualment d’una menor

Compartir:

L'acusat va enviar missatges insinuants a la víctima després de la consulta malgrat que coneixia que era menor


Hui comença el judici contra un dentista acusat d’abusar sexualment d’una pacient menor d’edat durant la revisió d’un tractament d’ortodòncia a València.

Els fets van ocórrer el 9 de desembre de 2020 quan la víctima, que tenia 15 anys en el moment dels fets, s’estava asseient en la butaca de pacients i, segons la Fiscalia, l’home li va acariciar el maluc i li va passar la mà per la cuixa. Quan ella es va incorporar, la va agafar del tirant del sostenidor, va estirar i el va soltar de colp.

Quan va finalitzar la revisió, l’home li va demanar el telèfon amb l’excusa de manar-li les fotos de la boca que li havia fet, però, en el seu lloc, va començar a remetre-li missatges insinuants i en els quals li demanava tornar-la a veure, malgrat que coneixia que la víctima era menor.

EL MÉS LLEGIT

Sanitat investiga un segon cas de pigota del mico, aquesta vegada a València

Aquest cas de pigota del mico (monkeypox) no es tractaria d'un cas importat com el que s'investiga a Castelló

Puig sobre Burjassot: ‘No es pot confondre a les víctimes amb els botxins’

El President ha parlat de consternació sobre el cas de la presumpta agressió de les menors i els víctors amb els quals els acusats van eixir de la presó

Espanya, el país més afectat per la pigota del mico

Encapçala la llista de països afectats, amb 40 positius confirmats i 55 casos en estudi. Madrid és la comunitat que acumula la gran majoria dels contagis

Publiquen l’actualització de la borsa de treball per a institucions sanitàries

S'han valorat les 35.233 sol·licituds presentades des del 2 de desembre fins al 31 de març de 2022