Denuncien una festa rave amb 100 persones en un paratge de Bicorp

Compartir:

La Guàrdia Civil va desmantellar una festa rave en la qual participaven unes 100 persones en un paratge forestal de Bicorp.

Els participants van arribar en autocaravanes i van estar tot el cap de setmana en una parcel·la del paratge El Queixal, en el límit de Bicorp i Ayora prop del Riu Fraile.

Durant l’acampada, van celebrar una festa rave il·legal i diverses patrulles de la Guàrdia Civil van estar controlant l’esdeveniment perquè no es concentraren més persones i finalment, van intentar dissoldre la concentració convocada en xarxes socials.

Aquest matí ha finalitzat l’esdeveniment il·legal i fonts municipals denuncien la quantitat de persones concentrades en el paratge, segons informa el diari Llevant.

EL MÉS LLEGIT

Mazón s’alça amb la Generalitat, però necessitarà Vox per governar

El Partit Popular aconsegueix doblegar els resultats dels comicis de 2019 i arrabassar al Botànic el Consell després de huit anys al capdavant

Català recupera l’Alcaldia de València

El Partit Popular ha guanyat les eleccions a la capital del Túria amb 13 regidors, però serà necessari els 4 regidors de Vox per governar el cap i casal

Eleccions Municipals 2023: Com consultar els resultats del 28 de maig

Descobreix els resultats de les eleccions municipals 2023. Guia per verificar els resultats oficials i entendre el seu impacte en la teva vida quotidiana.

Un jutjat de València obre una investigació pels insults racistes a Vinicius

La magistrada acorda citar a declarar com a investigats els tres espectadors que van ser detinguts esta setmana per la Policia Nacional