Un dispositiu amb 130 persones busca al desaparegut de la Vall d’Uixó

David Leiva Martínez
David Leiva Martínez

Actualització a les 17.00 del 25.08.2021. Un dispositiu format per 130 membres de bombers, Guàrdia Civil, Protecció Civil, Policia Local i voluntaris continuen la cerca de David Leiva, el veí de La Vall d’Uixó desaparegut. Les tasques de rastreig se centren en la zona del barranc de l’Aigualit, on va ser vist per última vegada.

 

Segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers, que coordinen les labors, l’home es va encaminar el diumenge cap a aqueixa zona, pròxima a les grutes de Sant Josep i pròxima al nucli urbà.

 

Des del Consorci han assenyalat que l’home va ser vist per dues persones -que van parlar amb ell- en els voltants del barranc de l’Aigualit, una zona de vegetació que compta amb dos senders per a transitar. Els efectius van buscar aquest dimarts, secundats per la unitat canina, en aquesta mateixa zona, però a primera hora d’aquest dimecres s’ha intensificat la cerca en aqueix punt amb nous mitjans i gossos especialitzats en la cerca de persones sense vida, ja que un altre testimoni que estava en la zona no va veure eixir al desaparegut del barranc.

Busquen a David Leiva, un home de 44 anys desaparegut a la Vall d’Uixó

A última hora de la vesprada d’ahir, la Policia Local de la Vall d’Uixó va informar de la desaparició de David Leiva Martínez, un home de 44 anys d’edat, un veí de la localitat, que va desaparéixer diumenge passat.

 

En l’alerta publicada per la Policia Local, en la qual ha publicat una fotografia del desaparegut, s’indica que l’última vegada que van veure a David vestia unes bermudes negres i un polo marró amb ratlles verdes.

 

Els agents han demanat que en cas que es tinga qualsevol informació sobre David Leiva Martínez, han de telefonar al 062 o a la Policia Local de la Vall d’Uixó en el número 964 690 952.