Destapen dues naus industrials a Benifaió dedicades al cultiu de marihuana

Compartir:

Després del registre efectuat han estat detingudes 3 persones, 2 de les quals ja es troben a la presó

La Guàrdia Civil d’Almussafes ha confiscat 58 quilograms de marihuana en un registre practicat en 2 naus industrials en un polígon de la localitat de Benifaió, donant com a resultat la detenció de 3 persones.

En el marc de l’operació “TENADA”, després de la realització de les recerques necessàries, la Guàrdia Civil d’Almussafes va comprovar que s’havien llogat 2 naus industrials en un polígon de Benifaió (València) en les quals s’estava duent a terme el cultiu de plantes de marihuana.

La primera detenció es va efectuar després del registre d’una furgoneta que sortia d’una de les citades naus industrials carregada amb 30 plantes de marihuana i 110 esqueixos.

En el registre practicat per la Guàrdia Civil d’Almussafes en totes dues naus industrials, es van intervenir més de 400 plantes de marihuana i gairebé 300 esqueixos, el pesatge dels quals va ascendir a 58 quilograms, així com els utensilis i maquinària necessària per a dur a terme aquest cultiu.

Així mateix, s’han confiscat 2 vehicles que eren utilitzats en l’activitat delictiva.

En realitzar el citat registre els agents de la Guàrdia Civil es van adonar que per a dur a terme el cultiu de la droga s’havia procedit a una manipulació de la xarxa elèctrica general per part dels suposats autors.

L’operació s’ha saldat amb 3 homes detinguts a mitjan mes de febrer, un d’ells de 45 anys i els altres dos de 67, de nacionalitat espanyola, als qui se’ls imputen els delictes contra la salut pública (cultiu o elaboració de droga) i defraudació de fluid elèctric.

Les diligències han estat lliurades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 1 de Carlet.

EL MÉS LLEGIT

El Govern espanyol va invertir 4,2 milions d’euros en l’aplicació Radar Covid

L'APP només va registrar un 1% dels contagis per coronavirus a Espanya i deixarà d'actualitzar-se després de dos anys

Un menor escanyat en un col·legit pel repte viral de “mataleón”

El xiquet va acabar a l'hospital i el centre adverteix als pares del perill d'aquesta pràctica que circula per les xarxes socials

En llibertat, els menors detinguts per la presumpta violació grupal de Vila-real

Pel que sembla la decisió la va adoptar el diumenge el jutjat de guàrdia de Castelló, en substitució del jutjat de menors, segons han informat els serveis informatius d'À Punt

La UE demana aïllar a les mascotes dels positius per la pigota del mico

L'ECDC adverteix que, si la malaltia es transmet als animals, podria convertir-se en "endèmica" a Europa