Detenen en Almassora i Castelló a 13 persones que eren buscades per la justícia

Estaven sent buscades per Jutjats de diferents punts de la geografia espanyola
Detenen a 13 persones que eren buscades per la justícia en Castelló i Almassora | Pixabay

La Policia Nacional ha detingut en Castelló de la Plana i en Almassora, en la comarca de la Plana Alta (Castelló), a tretze persones que estaven sent buscades per Jutjats de diferents punts de la geografia espanyola. Tots ells tenien ordenada una detenció i personació davant de les diferents autoritats judicials per delictes molt diversos com a robatori amb força, furt, violència domèstica, amenaces, etc.

Els detinguts, amb edats compreses entre els 25 i 55 anys, estaven sent buscats per Jutjats de Castelló, Vila-real, Nules, Dénia i Lleida, van ser localitzats, uns en controls policials i altres d'ells amb vigilàncies en els seus entorns.

Un dels detinguts, de 46 anys, estava sent buscat per un Jutjat de la localitat de Vila-real, en la Plana Baixa, pels delictes d'amenaces i violència familiar, i una xica de 34 anys, interceptada en una àrea comercial de la ciutat, estava sent reclamada per un jutjat de Castelló per un delicte de furt.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dos hòmens ferits en l'incendi d'una zona de tendes de campanya en Alacant" "Arriben dos pasteres amb 22 persones a la costa d'Alacant i Torrevieja"