Detenen a un home després d’apunyalar a un altre en la cuixa a València

La baralla va vindre per una discussió
La baralla va vindre per una discussió

 

Agents de la Policia Nacional van detindre el passat dilluns a València a un jove de 23 anys, d’origen tunisià, com a presumpte autor d’un delicte de temptativa d’homicidi, després d’intentar assestar dues punyalades en el coll amb una navalla a un altre home, clavant-li-la finalment en la cuixa esquerra.

 

Els fets van ocórrer el dilluns, en el districte valencià de Trànsits, sobre les quatre i mitja de la vesprada, quan els agents van ser comissionats per la Sala del 091 perquè acudiren a un carrer de la zona, on pel que sembla un xic havia apunyalat a un altre.

 

Ràpidament els policies es van dirigir al lloc i allí van observar a un home assegut en un banc, que presentava una ferida sagnant a la cama esquerra, per la qual cosa van sol·licitar l‘assistència d’un indicatiu sanitari, que el va traslladar fins a un hospital de València per a la seua valoració.

 

Segons van poder esbrinar els agents, pel que sembla, moments previs, quan la víctima es dirigia a l’establiment de menjar que regentava, un home, sense mediar paraula, se li hauria acostat per a intentar clavar-li fins a dues ocasions un ganivet en el coll.

 

El presumpte agressor va clavar-li l’arma blanca en una cuixa

No obstant això, l’home va aconseguir esquivar l’arma blanca, caient a terra, moment en el qual el sospitós li l’hauria clavada en una cuixa.

Els agents van esbrinar que el dia anterior, l’home hauria acudit fins al local on treballava la víctima i li hauria demanat una consumició i en negar-se a servir-li, el presumpte agressor va començar a increpar-li, encara que finalment va marxar del lloc. No obstant això, el dilluns, quan l’empleat es dirigia al seu treball, el client se li va acostar de manera sorprenent, agredint-li 
amb l’arma blanca

 

A l’arribada dels agents, l’autor dels fets ja no es trobava en el lloc, però van recopilar totes les dades per a la seua identificació. Després de conèixer la identitat del sospitós, els policies després de donar diverses batudes per la zona, ho van localitzar i ho van detindre com a presumpte autor d’un delicte de temptativa d’homicidi. L’arrestat, que compta amb antecedents policials i es troba en situació irregular a Espanya, ha passat a disposició judicial.