Detenen a un home que va estafar bitllets per un valor de 1.500 euros a diversos venedors de l’ONCE

Compartir:

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 35 anys com a presumpte autor dels delictes de robatori amb violència, furt i estafa, després d’enganyar diversos venedors de l’ONCE mitjançant l’intercanvi de suposats bitllets premiats per altres nous. En total, l’home hauria actuat fins a vuit ocasions i hauria obtingut bitllets per un valor de 1.500 euros.

Gràcies a les investigacions dels agents, s’han aconseguit esclarir vuit fets amb el mateix modus operandi

La búsqueda es va iniciar a mitjan mes de juliol, quan els agents van tenir coneixement que un venedor de l’ONCE podria ser víctima d’un engany, en el qual li haurien estafat bitllets per un valor que ascendia a 100 euros.

Després de les indagacions policials, els investigadors van esbrinar que esta no era la seua única víctima, coneixent més fets en altres districtes de València, fins i tot en altres localitats. El presumpte estafador es dirigia a venedors de l’ONCE i els sol·licitava que li facilités nous bitllets a canvi d’uns altres que suposadament estaven premiats. Quan els empleats es disposaven a comprovar els bitllets, el sospitós emprenia la fugida amb els cupons.

Modus operandi de l’estafador

A més, en alguna ocasió el modus operandi de l’estafador consistia a pagar els bitllets amb targetes de crèdit sense fons, per a apoderar-se dels cupons i seguidament sortir corrent. Durant les búsquedes, els agents van conéixer que l’home per a guanyar-se la confiança dels venedors, els va manifestar que havia treballat en l’organització.

Víctimes estafades

Després de realitzar les perquisicions policials, els investigadors van conéixer que el sospitós hauria estafat a vuit víctimes i s’hauria apoderat de bitllets que ascendien a un valor de 1.500 euros.

Gràcies a la col·laboració de les víctimes, finalment l’home va ser detingut com a presumpte autor dels delictes de robatori amb violència, furt i estafa. L’arrestat ha passat a disposició judicial.

EL MÉS LLEGIT

Intervinguts en el port de València 5,5 tones de cocaïna

Es tracta de la major aprehensió de cocaïna a Espanya des de fa més de quatre anys, la tercera intervenció en un sol contenidor segons els registres del CITCO i la més important en el port de València des que existeixen registres

Ortega Cano refà la seua vida amb una amiga molt especial

El torero, que ja ha signat el divorci amb Ana María Aldón, es deixa veure en públic ben acompanyat en els seus primers dies com a solter

Els metges valencians avisen que aniran a la vaga davant la falta de professionals

El sector anirà a la vaga els dies 17 i 18 de gener de 2023 davant la situació actual i els "problemes" de la sanitat pública valenciana

La Generalitat inicia el pla pilot per a la detecció precoç de càncer de cèrvix amb autotests

Va dirigit a dones de 25 a 65 anys que es realitzaran la prova a casa i el podran portar a les farmàcies a analitzar