Detingudes cinc persones per robatoris en diversos domicilis i habitacions d’hotels a Benidorm

Compartir:

La Policia Nacional ha detingut a cinc persones, tres dones i dos homes, suposadament dedicats a furtar en domicilis i habitacions de diversos hotels d'Alacant i Benidorm, fins i tot quan els residents es trobaven en el seu interior. Amb esta operació s'han descobert tres robatoris amb força en l'interior del domicili i de l'habitació de l'hotel.

Segons ha informat la Comissaria provincial, la investigació va començar en octubre quan es va tenir coneixement d'un robatori en l'interior d'una habitació d'un hotel de Benidorm, mentre algunes persones dormien. Així, les primeres investigacions conclogueren que els sospitosos escalaren la fatxada per a accedir a l'habitació i sostraure telèfons mòbils, tablets i diverses targetes de crèdit i dèbit i posteriorment se n'anaren amb rapidesa.

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones