Detingudes dos persones implicades en el segrest d’un home a Canals

Compartir:

La Guàrdia Civil de Canals ha detingut a dos homes de nacionalitat italiana per delictes de detenció il·legal, contra la salut pública, tinença il·lícita d'armes, robatori amb violència i amenaces de mort.

 

Els agents van tenir coneixement d'estos fets després que un home, la presumpta víctima i de nacionalitat boliviana, es personara en les dependències oficials indicant que dos homes d'origen italià l'havien emmanillat i emmordassat en un domicili de la localitat de Canals (La Costera).

 

Per tot açò, s'inicià l'operació “PARRAL” per part d'agents de la Guàrdia Civil de Canals i l'Equip de Policia Judicial de Xativa, a fi de poder localitzar, identificar i detenir als autors d'aquests fets delictius.

 

Fruit de les intenses gestions efectuades, a més dels dispositius realitzats per part dels agents encarregats del cas, s'ha pogut detenir a aquests dos homes de 35 i 52 anys i de nacionalitat italiana.

  

 

EL MÉS LLEGIT

Pepe Navarro es posa en contacte amb el seu fill Alejandro Reyes

El fill d'Ivonne va reconéixer no voler l'herència del periodista i aquest contesta: "M'oferisc al fet que anem plegats a un notari"

L’horari habitual de Metrovalencia s’estendrà durant tot el dia fins a finals de juliol

Els serveis habituals del metro en les jornades laborables i cap de setmana s'allargaran fins al pròxim 24 de juliol

Marta Calvo: els investigadors descarten que el presumpte assassí l’esquarterara

Els especialistes en escenes del crim creuen “impossible” que l'acusat desmembrara el cos sense deixar petjades ni restes de productes químics

La Generalitat atorgarà 300 euros a uns 150.000 autònoms per a pal·liar la inflació

Estes ajudes seran compatibles amb els 200 euros anunciats pel Govern central, arriben com més prompte millor al col·lectiu