Nou persones detingudes en un local clandestí de prostitució a Castelló

Els detinguts són 4 responsables del local acusats de delictes de prostitució i blanqueig de capitals i cinc dones en situació irregular

Agents de la Policia Nacional de Castelló han detingut a nou persones arran d’una inspecció realitzada en un local clandestí dedicat a la prostitució i situat en el centre de la capital de la Plana.

Segons han informat hui els agents en un comunicat, precisament en el Dia Internacional contra l’Explotació Sexual i el Tràfic, van inspeccionar l’establiment després de rebre l’avís ciutadà i iniciar les investigacions.

L’operació, denominada Cúpula, s’ha saldat amb la detenció de nou persones: els responsables del local, que han sigut detinguts com a presumptes autors de delictes relatius a la prostitució i blanqueig de capitals i cinc de les dones que estaven en el local clandestí, els qui han sigut detingudes per trobar-se en Situació Irregular a Espanya, segons ha informat l’institut armat en un comunicat.

Després d’una informació obtinguda gràcies a la col·laboració ciutadana, es van començar les investigacions sobre el local, observant l’afluència de clients i dones, les quals, no eren sempre les mateixes, sinó que eren canviades cada cert temps.

A més, en els trasllats sempre anaven acompanyades per diversos homes en tot moment. Finalment es va dur a terme l’operació d’entrada en el local.