Detingudes sis persones per quintuplicar la taxa d’alcohol a Alacant

Compartir:

La Policia Local ha detingut de matinada sis persones per atemptat contra l’autoritat, resistència i desobediència, un delicte de robatori de cablejat i material d’obra, així com un delicte contra la seguretat viària en conduir una persona quintuplicant la taxa d’alcohol a Alacant.

Segons fonts policials la nit del 19 de juliol, al voltant de les 04.30 hores, una patrulla de Policia Local, va localitzar a l’altura de la Gran via, la presència de tres homes, que es trobaven espentant dos carros de compra, carregats de material d’obra, cables d’acer, barres de ferro, allargadora de cable elèctric.

Per tals fets els agents policials van obrir una investigació per a acreditar el motiu i origen d’eixe material que estaven transportant, per a comprovar si es tractava d’un robatori, sense que estes tres persones pogueren precisar el seu origen ni acreditaren la seua propietat, i en identificar-los van al·legar que anaven indocumentats, motiu pel qual van ser traslladats a dependències policials, on van poder és filiats, comprovant-se que dos d’ells són menors d’edat.

La Policia Local ha instruït diligències per un presumpte delicte de robatori, i obert una investigació per a esbrinar la procedència del material, per si haguera sigut objecte de sostracció d’alguna obra en execució pròxima a Gran Via, i els dos menors han sigut posats a la disposició dels seus pares.

La Policia deté a una persona un delicte contra la seguretat viària en conduir quintuplicant la taxa d’alcohol a Alacant

Taxa alcoholèmia

 

Així mateix, eixa mateixa nit, al voltant de les 23.10 hores, els agents policials reben diverses trucades en la Prefectura de Policia Local, per conductors que circulaven per l’avinguda d’Elx, els quals comuniquen que s’observen la conducció anòmala d’un vehicle, que perd el control zigzaguejant, i arribant a impactar contra un senyal viari i desprenent-se un dels espills retrovisors exteriors.

La Policia Local immediatament posa en marxa un dispositiu de cerca amb diverses unitats localitzant al vehicle, a l’altura del Mercat de Babel, identificant al seu conductor, un home de 45 anys, que presentava evidents símptomes de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques. Per això se li ha sotmés a les proves d’alcoholèmia, donant un resultat positiu, quintuplicant la taxa d’alcohol permesa.

La Policia ha instruït les oportunes diligències per delicte contra la seguretat viària, sent citat per a la celebració de judici ràpid, i vehicle implicat va ser immobilitzat i retirat al depòsit municipal.

 

Atemptat contra l’autoritat i no complir les mesures anticovid

 

Per la seua part agents de Policia Local adscrits al Servei Nocturn, al voltant de les 03.00 hores, en la matinada del dilluns, a la Platja Almadrava, van intervindre amb la detenció d’un home de 30 anys per la seua implicació en un delicte d’atemptat contra agents de l’autoritat.

Els fets han tingut lloc després de les crides de diversos veïns que alertaven de la presència de grups de persones en la platja molestant amb les seues veus i crits, i consumint alcohol, i impedien el descans als veïns, causant molèsties.

Immediatament fins al lloc dels fets es van desplaçar dos unitats de Policia Local, dirigint-se els agents a la seua arribada a un dels grups, on van ser informats de les mesures anti Covid, i la prohibició de consumir alcohol en llocs de pública concurrència.

Segons fonts policials, un d’ells, que va resultar detingut, va manifestar la seua negativa a complir les mesures i s’encarat als agents, indicant-li que ells podien estar perfectament a la platja consumint les begudes que volguera.

La Policia li va requerir la seua identificació, moment en el qual va arremetre contra els agents, espentant i colpejant amb un casc de moto a un dels Policies, i a esta persona se li van localitzar estenent acta de dosi de substàncies estupefaents. Per tals fets es va procedir a la seua detenció, quedant ingressat en dependències policials a la disposició de l’Autoritat Judicial.

 

Detenció per resistència i desobediència a l’autoritat

 

Finalment, el dilluns a les 20 hores la Policia Local va detindre, a una dona, de 38 anys, per resistència i desobediència a l’autoritat, en un establiment situat al carrer Cefeo, que es trobava fumant, incomplint les mesures anticovid, i quan el responsable del local li indica que ha de deixar de fer-ho, adopta una actitud agressiva cridant i molestant a tots els clients que s’ancoraven en el lloc, sol·licitant la presència policial.

La Policia a la seua arribada li indica el compliment de les normes sanitàries i de seguretat, i li demana que ha de deixar de fumar, s’alce i col·labore, adoptant una actitud agressiva amb els agents i amenaçant en què li l’hauran de portar detinguda.

Els agents finalment la convencen en què adopte les mesures, però quan han abandonat el lloc, ha tornat a persistir en la seua actitud, motiu pel qual ha quedat detinguda per un presumpte delicte de resistència i desobediència a l’autoritat.

EL MÉS LLEGIT

Processen per violència masclista David Leo, l’Estudiant de ‘El cazador’, i guanyador de ‘Pasapalabra’

Encara que l'enregistrament està acabat, fonts de la televisió pública asseguren que RTVE sospesa no emetre els programes ja gravats

Coneix ací com registrar-se per demanar els descomptes de fins al 90% en viatges per a joves

Els descomptes s'apliquen a bitllets senzills i d'anada i tornada per viatjar entre el 15 de juny i el 15 de setembre de 2023 per Espanya i Europa

El suïcidi és la quarta causa de morts entre joves de 15 a 19 anys a Espanya

Psicòlegs reunits este a València adverteixen que s'han multiplicat gairebé per 20 les consultes en els darrers 12 anys

Al Pacino, de 83 anys, anuncia que serà pare per quarta vegada amb la seua parella de 29

L'actor estatunidenc Al Pacino es convertirà en pare per quarta vegada als 83 anys al costat de la seua parella Noor Alfallah, de 29....