Detingut després d’atropellar a un home i danyar tres vehicles a València

Agent de la Policia Nacional entrant al cotxe oficial
Agent de la Policia Nacional entrant al cotxe oficial

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 27 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes de lesions, danys, contra la seguretat viària i robatori amb força en les coses després de pel que sembla intentar atropellar a un grup de persones, ocasionar danys a tres vehicles i seguidament fugir del lloc per a finalitzar el seu recorregut després de patir un accident en l’autovia V-30.

Finalment, els agents van arrestar a l’home hores després, després de ser sorprés pels policies després d’intentar sostraure dos motocicletes.

Els fets van ocórrer el diumenge al voltant de les cinc de la matinada, en el districte de Russafa, quan els policies que es trobaven realitzant labors pròpies de la prevenció ciutadana van escoltar forts colps i crits en un carrer pròxim.

Ràpidament els agents es van dirigir al carrer Entrada de Ponce i allí van localitzar a un grup de persones alterades després de pel que sembla patir un atropellament. A més, els policies van observar a un home ferit, presumptament víctima de l’envestida, que va ser traslladat a un hospital de València per a ser avaluat; a més de tres vehicles amb nombrosos danys.

Després de conéixer els fets, els agents van donar diverses batudes per la zona per a localitzar al presumpte autor dels fets, però ja havia fugit del lloc. No obstant això, després d’esbrinar la seua identitat, els policies van tindre coneixement que el conductor del vehicle causant de l’envestida havia patit un accident en l’autovia V-30 i que havia caigut amb el vehicle al llit del riu, marxant-se de la zona.

Tres hores més tard, sobre les huit i mitja del matí, els agents van observar en el districte valencià de Patraix, a un home amb la roba tacada i mullada, que en adonar-se de la presència policial va deixar en el sòl unes tisores i una vareta metàl·lica.

Després de preguntar-li la patrulla policial pel que li havia succeït i pels objectes que portava, l’home li va respondre que havia tingut una baralla i que a més havia intentat robar una moto per a arribar a casa. Davant tals manifestacions, els policies amb l’ajuda d’una altra dotació policial, van comprovar els fets, localitzant en els voltants dos motocicletes amb els baguls fracturats i manipulats.

Després de realitzar les indagacions policials, els agents van esbrinar que l’home també va ser el responsable de l’atropellament succeït hores abans, per la qual cosa va ser detingut com a presumpte autor els delictes de lesions, danys, contra la seguretat viària i robatori amb força en les coses.

El detingut amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.