Detingut un ciutadà rus a València per la Policia Nacional que estava reclamat per la Interpol

Compartir:

La Policia Nacional va detindre ahir en un carrer del districte de Maritím de València a un home de 38 anys, d'origen rus, en tenir en vigor una Ordre d'Extradició per Rússia, dictada per un jutge de la localitat de Chaikovskiy, en estar relacionat amb robatoris en establiments i blanquejos de capitals.

  

  

Agents de la Policia Nacional van tenir coneixement que un home d'origen rus amb una ordre d'extradició en vigor podria trobar-se en la ciutat de València.

  

 

Els policies sobre les 11 del matí d'ahir, mentre realitzaven servei de paisà, van observar en un carrer del districte de Maritím a un home al que li podria constar en vigor una ordre de detenció internacional, per la qual cosa després d'identificar-se com a policies li van sol·licitar la documentació.

  

 

EL MÉS LLEGIT

La Generalitat atorgarà 300 euros a uns 150.000 autònoms per a pal·liar la inflació

Estes ajudes seran compatibles amb els 200 euros anunciats pel Govern central, arriben com més prompte millor al col·lectiu

Els sanitaris es mobilitzen per a poder jubilar-se als 60 anys

El personal sanitari ja ha aconseguit més de 150.000 signatures que avalen aquesta petició, al·legant que, estan exposats a majors riscos de diversa naturalesa laboral

Dies de pocs canvis

L'ambient quedarà més humit i bascós però les temperatures mostraran una clara tendència a baixar

Un avi tira al seu net nounat al fem

L'home va ser descobert quan va portar a la seua filla a un hospital amb una hemorràgia greu