Detingut per estafar 20.000 euros en la compra d’electrodomèstics

Compartir:

Després de signar el contracte i tornar a Espanya, la víctima mai va rebre la seua comanda ni li va ser retornat els diners abonats

Agents de la Policia Nacional han detingut a la ciutat d’Alacant a un home de nacionalitat líbia i 59 anys, que havia sigut denunciat per un presumpte delicte d’estafa valorada en 20.000 euros.

El mes d’agost del passat any, el denunciat es va personar en el lloc de treball de la víctima, oferint-li un negoci consistent en la compra de prop de trenta electrodomèstics, havent-se de tancar l’acord a Alemanya.

Després de l’interés del perjudicat, es van desplaçar tots dos fins a Alemanya per a tancar el tracte, actuant el denunciat com a mediador entre l’empresa alemanya i el denunciant.

Una vegada allí, el damnificat va tancar l’acord realitzant una transferència per valor de 20.000 euros, tornant seguidament a Espanya a l’espera de l’arribada dels electrodomèstics, fet que mai es va dur a terme.

Els agents del Grup de Delinqüència Econòmica de la Brigada Provincial de Policia Judicial d’Alacant van aconseguir la plena identificació i localització de la persona, procedint a la seua detenció en un polígon industrial de la ciutat d’Alacant.

El detingut, que mancava d’antecedents policials, va ser acusat per un presumpte delicte d’estafa, sent posat a la disposició de l’Autoritat Judicial.

EL MÉS LLEGIT

Aquests són els medicaments que mai has de consumir de manera conjunta

La combinació de medicaments amb ibuprofén pot danyar-te els renyons de manera permanent

Trucs per a saber quan espien el teu mòbil i què fer per a evitar-lo

Els hackers no tenen cap mirament a l'hora de sostraure les teues dades

Els antivacunes no eren coneguts per la meitat dels espanyols abans de la pandèmia

La implantació de microxips amb les vacunes és la faula que els ciutadans han trobat amb més freqüència en l'últim any

Xats secrets de WhatsApp: per a què serveixen i com s’activen

Nova opció en WhatsApp perquè els usuaris puguen mantindre segures les seues xarrades