Detingut un exhibicionista que mostrava els seus genitals a menors enfront d’un col·legi a Alacant

Compartir:

La Policia Nacional ha detingut a un home per ensenyar els seus genitals a una gran quantitat de xiquets menors d'edat davant d'un col·legi d'Alacant. El presumpte exhibicionista va ser vist per diversos testimonis.

 

 

  

Una persona va seguir a l'ara arrestat pels carrers adjacents del centre, comunicant en tot moment els seus passos a la Sala Operativa del 091, la qual cosa va permetre a una patrulla detenir al presumpte delinqüent, segons ha informat la Policia en un comunicat. Els agents van trobar la gorra i la jaqueta que portava el exhibicionista en el moment que va cometre el delicte.

 

 

 

  

La detenció es va produir aquest dimecres després que un ciutadà sorprenguera a l'home, de 47 anys, cometent el delicte.

 

De manera coordinada es va guiar a la patrulla fins al lloc on es trobava el subjecte aconseguint finalment el seu arrest. En el moment de la detenció els policies van escorcollar a l'individu i van trobar les claus del seu cotxe, que tenia aparcat pels voltants.

 

  

En registrar el turisme, els agents van trobar la jaqueta i la gorra que portava en el moment que va cometre el delicte enfront del centre escolar, roba que va ser reconeguda per varis dels testimonis. La detenció es va practicar per agents de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana.

EL MÉS LLEGIT

Puig sobre Burjassot: ‘No es pot confondre a les víctimes amb els botxins’

El President ha parlat de consternació sobre el cas de la presumpta agressió de les menors i els víctors amb els quals els acusats van eixir de la presó

Espanya, el país més afectat per la pigota del mico

Encapçala la llista de països afectats, amb 40 positius confirmats i 55 casos en estudi. Madrid és la comunitat que acumula la gran majoria dels contagis

Publiquen l’actualització de la borsa de treball per a institucions sanitàries

S'han valorat les 35.233 sol·licituds presentades des del 2 de desembre fins al 31 de març de 2022

Sanitat detecta el primer cas sospitós de pigota del mico a Castelló

Es tractaria del primer cas de Monkeypox en la Comunitat Valenciana