Detingut un menor de 16 anys per violar presumptament a la seua mare

Cotxe de la Policia Nacional aparcat
Cotxe de la Policia Nacional aparcat

 

Un menor de 16 anys ha sigut detingut per violar presumptament a la seua pròpia mare dimarts passat en Gran Canària. La jutgessa ha decretat l’internament cautelar en règim tancat per al jove després dels fets.

La mare va presentar la denúncia contra el seu fill

 

El menor va ser detingut després que la seua mare donara avís a la Policia Nacional. La dona va denunciar que havia sigut agredida sexualment pel seu propi fill.

Segons la denúncia de la mare, el menor la va penetrar vaginalment, encara que quan el jove va comparéixer davant la titular del Jutjat de Menors número 2 de Las Palmas de Gran Canaria, va assegurar no recordar absolutament res del succeït en estar, presumptament, sota els efectes d’alguna substància estupefaent.

Internament cautelar

 

La magistrada Mercedes Martínez Sánchez ha decretat l’internament cautelar a instàncies de la Fiscalia Provincial després de prendre declaració al presumpte agressor ahir a la Ciutat de la Justícia.

El menor va ser ingressat en un centre en Gran Canària encara que serà traslladat. Serà conduït a un altre centre en Tenerife perquè és l’únic a Canàries en el qual hi ha règim tancat.