Detingut a Onda per presumptament matar al seu gos amb tres tirs

En el maleter de l'automòbil de l'amo del gos es va localitzar l'arma de foc suposadament utilitzada per a l'execució del ca
Arma de foc trobada en el maleter de l'home detingut | Policia Local Onda

Aquest dimecres, la Policia Local d'Onda (Castelló), va haver d'actuar en un cas de maltractament animal, del qual encara no ixen de la seua sorpresa per la brutalitat dels fets. Segons han explicat els propis agents, en la vesprada d'ahir, van detindre a un home, que ja ha sigut posat a disposició judicial per presumptament matar al seu gos disparant-li tres trets amb una escopeta.

Els agents van rebre l'avís d'un veí que explicava els fets: "He sentit lladrar un gos i tot seguit tres tirs. I s'ha deixat d'escoltar". Immediatament, dues patrulles de la Policia Local es van dirigir urgentment a la zona on s'havien sentit els dispars i van realitzar una batuda per la zona que va culminar amb la localització del gos, que es trobava agonitzant "amb diversos impactes" de bala al cap. Una protectora va recollir a l'animal per al seu sacrifici i evitar, així, el sofriment de l'animal.

La Guàrdia Civil que es va fer càrrec de la investigació, va trobar en el maleter de l'automòbil de l'amo del gos l'arma de foc suposadament utilitzada per a l'assassinat de l'animal. El presumpte homicida, ja ha sigut detingut i posat a la disposició del jutge.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una falsa telefonada al 112 per una violenta baralla al Perelló mobilitza a 22 agents" "Detingut després d'intentar llevar-li l'arma a un policia local d'Elx"