Detingut per portar a la força a la seua parella al cotxe i colpejar-la

Policia Nacional
Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 39 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar després d’agarrar del pèl a la seua parella i obligar-la a pujar en el seu vehicle per a agredir-la propinant-li colps per tot el cos.

Els fets van ocórrer el dissabte, al voltant de les dos de la vesprada, en el districte valencià de Marítim, quan la Sala 091 va comissionar als agents perquè acudiren al domicili d’una possible víctima de violència de gènere, ja que pel que sembla havia sigut agredit per la seua parella.

Ràpidament els agents van arribar al lloc i van localitzar a la víctima en l’habitatge. Durant les primeres perquisicions policials, els agents van esbrinar que el dia anterior la parella va mantindre una forta discussió mentre l’home conduïa el seu vehicle.

Davant l’estat d’agitació de l’home, la dona li va demanar que detinguera el cotxe, fent este cas omís a la petició.

En un moment donat, la dona es va fer amb les claus del vehicle i va fugir cap al seu domicili. No obstant això, instants després l’home va acudir fins a l’habitatge i la va agafar del pèl i presumptament la va conduir a la força de nou fins al cotxe, on li va propinar colps per tot el cos.

Finalment, l’agressor la va tirar al sòl i esta va aconseguir escapolir-se i donar avís a la Policia.

Per tals fets, els agents van localitzar a l’home i el van detindre com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.