Detingut un home a Elx per robar gossos en diversos camps

Compartir:

La Policia Local d’Elx i la Guàrdia Civil van detenir el diumenge 2 de gener un home a la partida d’Atzavares per robar gossos a diversos camps. El cos de seguretat municipal va ser alertat per un veí del lloc quan va albirar un desconegut passejant amb dos gossos pertanyents, presumptament, a un amic seu.

El sospitós va relatar als agents locals i a efectius de la Guàrdia Civil de la caserna de Santa Pola que es van presentar posteriorment que els animals eren coneguts.

Els policies van procedir a efectuar les comprovacions pertinents, donant-se la casualitat que un dels propietaris es trobava en aquell moment interposant una denúncia a dependències de la Benemèrita de Santa Pola pel robatori d’aquell can i de dos més. Un altre afectat va manifestar que li havien sostret el seu gos dins de la seua finca completament tancada, per la qual cosa igualment es disposava a denunciar-ho.

Un cop a les instal·lacions de l’Institut Armat, el sospitós va reconéixer que es va emportar els dos gossos esmentats per la persona que va requerir la presència dels policies locals.

És per això que l’home va ser detingut per robatori amb força. Després de les investigacions oportunes de la Policia Local i la Guàrdia Civil, l’endemà els agents van acudir al domicili del presumpte lladre, trobant-se amb els dos gossos. Un cop comprovada la identitat dels animals mitjançant xip, es va personar a la caserna santapolera el seu legítim propietari, fent-li entrega d’aquests.

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones