La DGT multa amb 1.500 euros si no presentes este document quan et paren en la carretera

Compartir:

 

 

Tots els vehicles hauran de disposar d’un document obligatori per si li ho demana els agents de circulació en un control.

La Direcció General de Trànsit (DGT) multa amb fins a 1.500 euros si circules sense este document. Es tracta de l’assegurança obligatòria. És obligatori circular amb ell. Aquells turismes que no disposen d’un podrien enfrontar-se a una multa de la DGT.

L’obligatorietat d’assegurar un vehicle i la prohibició de circular sense ell es troba en l’article 3 del Reial decret legislatiu 8/2004, de 29 d’octubre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei sobre responsabilitat civil.

 

Quantia de la multa de la DGT

 

Els diners que hauràs de pagar de la multa de la Direcció General de Trànsit per conduir sense segur aconsegueix fins als milers d’euros. Depenent d’en el moment en el qual exigisquen el document, la multa serà d’una quantitat o una altra.

Per exemple, una multa de 800 euros per no tindre segur en un cotxe estacionat, 1.500 euros si el cotxe està circulant. Amb fins a 3.000 euros s’imposaria una multa si el vehicle sense segur està implicat en un accident.

Si tens un vehicle, és important tindre una assegurança obligatòria per a circular i evitar ser multat per la DGT.

La llei també indica “el depòsit o precinte públic o domiciliari del vehicle, amb càrrec al seu propietari, mentre no siga concertat el segur”, a més de la corresponent multa i la prohibició de circulació per territori nacional dels vehicles no assegurats.

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...