Una dona conviu durant mesos amb el cadàver de la seua mare a Vigo

Compartir:

La Policia Local de Vigo va trobar aquest divendres el cadàver d’una anciana d’uns 90 anys en el seu domicili. La seua filla va estar des del mes de novembre convivint amb ella i cuidant del cos.

El cos va ser descobert després que un veí cridara als agents perquè feia temps que no veia a l’anciana. Segons explica un dels veïns en ‘Espill Públic’, alguns sentien riure i conversar a la filla i fins i tot netejar els cristalls del quart on jeia la mare i van pensar que tot estava normal. 

Morta des de novembre

A la fi del mes de novembre alguns veïns van notar una forta olor, però el van deixar passar.

Quan els agents van trucar a la porta, va ser la filla qui va obrir i, una vegada dins de l’habitatge, van descobrir a la nonagenària al llit en avançat estat de descomposició.

Negava la mort

La filla negava la mort de la seua mare i va assegurar haver estat cuidant d’ella durant tot el temps. La dona va ser derivada a l’àrea de Psiquiatria de l’Hospital Álvaro Cunqueiro per a una valoració. 

EL MÉS LLEGIT

Espanya continuarà mantenint la màscara obligatòria en el transport públic

Darias també ha recordat que, amb l'arribada de l'hivern i la baixada de les temperatures, és important continuar cuidant-se, ja que és època d'increment important de virus respiratoris, grip o bronquiolitis.

77.000 firmes demanen una Comunitat ‘lliure de xiquets caçadors’

La normativa autonòmica permet acompanyar caceres des de qualsevol edat i portar armes des dels 14 anys

Militars sortegen a una prostituta amb motiu de la Puríssima

Alguns efectius van compartir mitjançant un xat privat imatges de la dona i els serveis que oferia, acompanyats de missatges masclistes i vexatoris

La licitació per demolir l’antiga Fe entra in extremis el 2022

L'oposició qüestiona els 'set anys perduts' i Catalá recorda que la primera decisió del Govern de Puig 'va ser paralitzar este projecte'