Una dona ferida greu en caure-li un andami damunt en Almassora

L'ambulància va arribar tard i sense metge
L'ambulància va arribar tard i sense metge

 

Esta vesprada de dimarts, 23 de març, cap a les 15.25 hores, s’ha produït un accident en caure un andami damunt d’una dona de 45 anys en l’avinguda José Ortiz de la localitat d’Almassora, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló). 

 

El Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències de la Generalitat Valenciana (CICU) ha mobilitzat fins al lloc de l’accident a una ambulància del Servici d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU). Una volta allí, l’equip mèdic ha assistit a la víctima, qui presentava diferents ferides de consideració greu.

 

Després de ser estabilitzada, la dona de 45 anys ha sigut traslladada fins a l’hospital General Universitari de Castelló. A hores d’ara es desconeix l’estat actual de la víctima.

 

Xifres dels accidents laborals

Entre els mesos de gener i febrer del 2021 en el territori valencià es van registrar un total de 42.509 accidents amb baixa en jornada de treball, amb una disminució de 10.276 casos en relació amb el mateix període de l’any anterior i que representa una
reducció del 19,5%.

 

Pel que fa als sectors, la distribució del total dels accidents és la següent: el sector agrari amb 3.427 casos representa un 8,1%, la indústria amb 9.837 casos representa un 23,1%, la construcció amb 6.646 casos representa un 15,6% i els serveis amb 22.599 casos representa un 53,2%.