Una dona s’intoxica pel fum a l’intentar apagar un incendi en la seua casa a Torrevieja

Compartir:

Hui divendres una dona ha patit una intoxicació a causa del fum en intentar apagar un incendi que s'havia originat en la seua vivenda. L'incendi, que posteriorment ha sigut apagat pels Bombers s'ha produït a primera hora del matí en una vivenda unifamiliar de dos plantes ubicada en el carrer Garrofer de Torrevieja, al Baix Segura. Segons el Consorci Provincial de Bombers el foc s'ha originat al voltant de les 8.20 hores en la xemeneia que es trobava en el saló de la planta baixa i s'ha estés per la casa que en eixe moment es trobava buida.

Els Bombers han sigut avisats per la Policia Local de Pilar de la Horadada i ràpidament s'han mobilitzat fins al lloc del sinistre amb un vehicle de primera eixida i una altra unitat amb escala que finalment no ha hagut de ser utilitzat.

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones