Una dona se trenca el braç en caure a terra per una ràfega de vent en Borriana

Compartir:

 

El fort vent que s’ha pogut experimentar este divendres en el territori valencià ha provocat alguns problemes en Borriana, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló). De fet, una dona de 80 anys ha caigut al mig del carrer per una ràfega de vent, s’ha fracturat un braç i ha sigut traslladada a l’hospital. 

 

Segons informa ‘Mediterráneo’, la Policia Local, Iberdrola i fins i tot bombers han intervingut en les 25 incidències registrades pels vents de més de 70 quilòmetres per hora que s’han registrat. El temporal ha provocat la caiguda de dos arbres i alguns talls de carrer, com a conseqüència. 

 

També s’ha intervingut per fanal de llum a punt de caure i per un cable d’alta tensió trencat que s’havia soltat de la torre que ho subjectava. A demés, continuen les tasques per a restablir les condicions de les zones afectades.

EL MÉS LLEGIT

Pedro Sánchez avança les eleccions generals al 23 de juliol

El president del Govern ha anunciat hui que dissol les Corts Generals i convoca les eleccions generals per al 23 de juliol.

Mazón s’alça amb la Generalitat, però necessitarà Vox per governar

El Partit Popular aconsegueix doblegar els resultats dels comicis de 2019 i arrabassar al Botànic el Consell després de huit anys al capdavant

Català recupera l’Alcaldia de València

El Partit Popular ha guanyat les eleccions a la capital del Túria amb 13 regidors, però serà necessari els 4 regidors de Vox per governar el cap i casal

Eleccions Municipals 2023: Com consultar els resultats del 28 de maig

Descobreix els resultats de les eleccions municipals 2023. Guia per verificar els resultats oficials i entendre el seu impacte en la teva vida quotidiana.