La dona trobada morta en una cuneta en l’A-5 va morir per un accident

Compartir:

 

El ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, ha informat este dissabte, 24 de març, que la dona que ha sigut trobada sense vida en l’autovia A-5 a l’altura de Santa Cruz de Retamar, a Toledo, va morir com a conseqüència d’un accident de trànsit. 

  

  

Zoido ha explicat, durant la inauguració del Centre de Gestió del Tràfic del Sud-oest de la DGT, que la Guàrdia Civil tracta el succés com un accident de trànsit a pesar que els primers rumors apuntaven a un possible cas de violència de gènere.

Trobat el cadàver d’una dona  en la A-5

El cos sense vida de la víctima, una dona d’uns 30 anys, ha sigut trobat aquest matí, sobre les 7.56 hores, en una cuneta del carril d’acceleració de la via, en el quilòmetre 56 i a l’altura de Santa Creu de Retamar.

EL MÉS LLEGIT

Pepe Navarro es posa en contacte amb el seu fill Alejandro Reyes

El fill d'Ivonne va reconéixer no voler l'herència del periodista i aquest contesta: "M'oferisc al fet que anem plegats a un notari"

L’horari habitual de Metrovalencia s’estendrà durant tot el dia fins a finals de juliol

Els serveis habituals del metro en les jornades laborables i cap de setmana s'allargaran fins al pròxim 24 de juliol

Marta Calvo: els investigadors descarten que el presumpte assassí l’esquarterara

Els especialistes en escenes del crim creuen “impossible” que l'acusat desmembrara el cos sense deixar petjades ni restes de productes químics

La Generalitat atorgarà 300 euros a uns 150.000 autònoms per a pal·liar la inflació

Estes ajudes seran compatibles amb els 200 euros anunciats pel Govern central, arriben com més prompte millor al col·lectiu