Dos encaputxats assalten un banc de València i furten quasi 100.000 euros

Compartir:

Dos joves encaputxats amb vestimenta de caràcter militar assaltaren ahir en una oficina bancària de Bankia i aconseguiren furtar quasi 100.000 euros després d'amenaçar amb una pistola a l'únic treballador que es trobava en eixe moment en l'oficina. El succés va tindre lloc vora les 15.00 hores en el barri de la Torre de la ciutat de València.

L'actuació dels delinqüents

Tal com explica 'Levante', els dos joves amb accent sud-americà entraren i s'amagaren en un punt de l'oficina i s'esperaren fins que el banc tancara el servei al públic. Va ser aleshores quan es dirigiren cap a l'únic treballador i li obligaren a obrir la caixa forta. L'alta quantitat de diners disponible respon al fet que el mes de novembre s'està acabant i l'oficina tenia preparades les pensions i algunes nòmines. 

Oberta una investigació policial 

La Policia Nacional i la Guàrdia Civil així com la Policia Local de València i d’alguns municipis propers, iniciaren ràpidament la búsqueda dels dos delinqüents que segons sembla escaparen en un vehicle que es trobava estacionat prop de l’accés a la V-30. Així que tot apunta a que escaparen per eixa via els dos lladres. Fins ara, no han pogut ser identificats ni detinguts i tampoc han pogut descobrir si l'arma que va utilitzar era una rèplica o era real. 

EL MÉS LLEGIT

Quants diners has de tindre estalviat per a tindre una bona jubilació?

Estalviar per a la teua jubilació és una necessitat si vols mantindre el mateix nivell de vida, una vegada arribe la teua edat de retir

Més del 90% de les adopcions de gossos a Espanya són exitoses

Ni la raça ni l'edat són un impediment per a establir un vincle amb l'animal

Alfafar construirà la residència i el centre de dia de majors

L'ajuntament ha aprovat per unanimitat en el ple l'acceptació de la delegació de la Generalitat Valenciana per a construir la Residència i el Centre de Dia per a majors

Sanitat aprova una oferta d’empelo amb 10.000 noves places

Inclou 9.502 places estatutàries, 234 places de funcionaris de gestió sanitària i 151 places corresponents a l'OPE 2022