Dos joves ferits després d’una brutal agressió per part de 20 persones a Gijón

Dos joves ferits després d'una brutal agressió per part de 20 persones a Gijón
Dos joves ferits després d'una brutal agressió per part de 20 persones a Gijón

Dos joves han resultat ferits esta matinada després de ser agredits, primer els robaren i després els pegaren. Els joves han denunciat haver sigut agredits, per un «grup nombrós» en l’avinguda del Pla de Gijón, a l’altura del col·legi Manuel Martínez Blanco. Els dos, segons ha informat l’Ajuntament, «presenten lesions per tot el cos», per la qual cosa van ser traslladats a l’Hospital de Cabueñes.

En la matinada del diumenge

La Policia Local de Gijón va rebre l’avís a les tres de la matinada d’este diumenge. Els ferits van denunciar que es trobaven asseguts en un banc i que havien rebut una agressió per un nombrós grup de joves amb la intenció de robar-los els diners que portaven. Les dos víctimes van manifestar haver estat atacats per un grup de quasi 20 joves després d’haver-los robat tot els seus diners. A continuació els agressors van marxar de la zona en direcció al parc de Los Pericones.

Búsqueda dels agressors

Efectius de Policia Local localitzaren en el hórreo de Los Pericones a un gran nombre de joves que es podrien correspondre amb els agressors. Motiu pel qual són identificats. Les seues filiacions van ser posades a la disposició de la Policia Nacional perquè practique la búsqueda corresponent una vegada que les víctimes presenten la denúncia pels fets en la comissaria.