Desmantellada una plantació de marihuana a Corbera amb dos detinguts

Compartir:

La Guàrdia Civil ha detingut a dos persones pels presumptes delictes contra la salut pública (tràfic de drogues) i defraudació de fluid elèctric. A més, ha desmantellat una plantació de marihuana ‘indoor’ i intervingut divers material utilitzat per al creixement de les plantes.

Al llarg d’una investigació de la Guardia Civil de Paiporta, el passat dia 27 de novembre de 2021, va procedir a l’entrada i registre en una casa pertanyent al terme municipal de Corbera.

Els agents van trobar 3 habitacions, d’uns 20 metres quadrats, cadascuna ocupada per una plantació de marihuana, sumant un total de més de 500 plantes. La majoria superaven els 50 centímetres d’altura.

Igualment, els investigadors van intervenir divers material utilitzat per accelerar el creixement de les plantes: 23 llums, 23 transformadors, 3 extractors i 3 aires condicionats. Els agents també es van adonar que l’energia elèctrica del domicili era subministrada des de la xarxa elèctrica general.

Finalment, la investigació va finalitzar amb la detenció d’un home de 32 anys i una dona de 34, pels delictes contra la salut pública (tràfic de drogues) i defraudació de fluid elèctric. Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Sueca.

EL MÉS LLEGIT

Sabies que menges plàstic diàriament?: Com afecta la salut?

Ja hi ha estudis que confirmen que els microplàstics es troben en la sang humana i que 8 de cada 10 persones estan afectades

Has de viatjar per Europa? T’expliquem on continua sent obligatori el passaport covid

Alguns països ja no exigeixen el passaport covid per a viatjar i entrar al territori

Aquests són els indicadors clau per a mesurar el canvi climàtic en 2021

L'ONU exigeix accelerar l'impuls a les energies renovables, triplicar les inversions privades i públiques en aquest camp i posar fi als subsidis als combustibles fòssils

Els espanyols practiquen sexe 2,5 vegades per setmana

El Top 5 provincial ho ocupen Salamanca, Orense, Àvila, Zamora i Sòria, on se superen les tres relacions setmanals