Evacuen 50 persones d’un edifici en cremar-se una casa en Benidorm

No hi ha hagut cap persona ferida
No hi ha hagut cap persona ferida

 

Esta nit de dimarts 16 de març, cap a les 21.38 hores, s’ha produït un brutal incendi en una casa de la segona planta de l’edifici Acàcies ubicat en el número 5 del carrer del Mirador de la localitat de Benidorm, en la comarca de la Marina Baixa (Alacant).

 

Immediatament, fins al lloc dels fets s’han mobilitzat diferents unitats del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant per tal de sufocar les flames i controlar el foc. Han intervingut en l’acció tres bombers, un cabo, un sergent, una unitat de comandament i una bomba urbana terrestre.

 

 

A causa de la gravetat de l’incendi i amb la finalitat d’evitar danys personals, la Policia Local de Benidorm i la Nacional han hagut de desallotjar un total de 50 veïns que es trobaven en eixos moments en el lloc dels fets. Afortunadament, cap persona ha acabat ferida.

 

Consorci Provincial de Bombers d’Alacant

El Consorci Provincial de Bombers d’Alacant una entitat pública la missió de la que és la prevenció i extinció d’incendis a demés de les faenes de salvament a la província d’Alacant.

 

Els Òrgans de Govern del Consorci, segons els seus Estatuts, són: l’Assemblea General, el Consell de Govern, La Presidència i La Vicepresidència. L’Assemblea General es troba integrada per l’Excma. Diputació Provincial, la Generalitat Valenciana i un representant de cadascun dels 140 Municipis consorciats.

 

El Consell de Govern es troba integrat per la Presidència del Consorci (Presidència de la Diputació Provincial), la Vicepresidència del Consorci (representant de la Generalitat Valenciana), 12 vocals triats pels vocals de l’Assemblea General a proposta de la Presidència (en representació de les Àrees Operatives); i el Diputat Provincial en qui s’hagen delegat les competències en matèria d’extinció d’incendis i salvaments.