Els experts asseguren que un 20% dels menors han sigut víctimes d’agressions sexuals

Compartir:

 Els abusos sexuals contra dones i menors en l'àmbit familiar és un problema constant a la Comunitat. Per això, l'Ajuntament de València a través de la Regidoria d'Igualtat i Polítiques Inclusives han organitzat un espai de debat públic per fer visible esta realitat.

 

Estes situacions afecten un 20% dels menors, tal com han assegurat en un primer debat on professionals dels àmbits educatiu, psicològic, jurídic, forense, social i sanitari han reflexionat al voltant d'este tema.

 

La regidora d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano, ha destacat «la importància d'un debat públic sobre una situació molt greu que encara es tabú en la nostra societat i que afecta molts menors». A més, ha afegit: «Dos terços dels menors que han patit en les seues vides situacions d'abús sexual els han patit per part d'un membre de la seua família o del seu entorn més pròxim». 

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones