Extingit finalment l’incendi a Torreblanca

Compartir:

L'incendi forestal declarat el passat dissabte al parc natural Prat de Cabanes-Torreblanca ha quedat extingit este dilluns al migdia després que es controlara en la vesprada de diumenge. Els bombers van tindre que treballar amb un fort vent en contra i en unes condicions molt humides, pròpies de la zona, després que el foc començara el dissabte per la vesprada sobre les 15.30 hores.

Els bombers seguixen al territori afectat per tal de realitzar una valoració de la zona que finalment ha sigut afectada per les flames i per a refrescar la superfície.

 

S'investigarà si ha estat provocat

Una vegada extingit l'incendi, la Guardia Civil s'encarregarà ara d'investigar les causes del foc, ja que es baralla la possibilitat que haja sigut obra d'un o més piròmans.

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...