Familiars i amics celebren una cerimònia íntima per a despedir a la dona morta després de rebre una pallissa de la seua exparella

Compartir:

Familiars i amics s'acomiadaren ahir de la dona assassinada a Guadassuar el passat dijous després de rebre una pallissa de la seua exparella sentimental i patir una parada cardiorespiratòria posteriorment. 

 

  

La cerimònia es va celebrar vora a les 16.00 hores en l'església de la localitat on diversos veïns volgueren acostar-se per a mostrar el seu suport a la família. Encara que un dels seus fills no va poder estar present perquè es troba en Itàlia i li va ser impossible viatjar.

 

 

  

Segons explica 'Levante-EMV', l'Ajuntament es va fer càrrec de tots els tràmits del servei funerari per agilitzar la gestió, encara que la família ha expressat la seua voluntat de tornar els diners al consistori. Així mateix, s'ha posat a disposició de la família perquè disposen d'ajuda psicològica.

 

EL MÉS LLEGIT

Sanitat posarà en marxa tres centres de dia de Salut Mental infantojuvenil abans de final d’any

El nou conseller de Sanitat també ha anunciat que el seu departament demanarà estendre la vacuna contra el papil·loma a tots els xiquets, que ara només es finança a les xiquetes

Avanç per als cítrics valencians: Europa aprova el tractament de fred

Carles Peris, secretari general de la Unió, es congratula de la decisió i avança que "ara cal treballar perquè s'incloguen les mandarines”

Més estabilitat i més calor

El cap de setmana tocarà o superarà els 35 graus al centre de la Comunitat i els 30 a la franja costanera

Mor la fotògrafa Ouka Leele, membre destacat de la Moguda Madrilenya

Bàrbara Allèn Gil de Biedma ha mort aquest dimarts, un mes abans de complir els 65 anys