Ferreras trenca a plorar en rebre el premi ‘Cambio 16’ i li’l dedica a la seua dona, Ana Pastor

Compartir:

 

Antonio García Ferreras ha sigut guardonat amb el premi de periodisme de 'Cambio 16', una ocasió molt especial en el qual ha tret a relluir una faceta desconeguda fins al moment pels seus espectadors: el seu costat més sentimental. I és que en arreplegar el guardó, va trencar a plorar mentre pronunciava el seu discurs d'agraïment.

  

 

 

«Jo crec en un periodisme que és arriscat, este premi és per a l'equip de laSexta, que ha sigut capaç de treballar amb passió en un moment excepcional per a aquest país», declarava, visiblement nerviós i afegint un contingut «I per a ella» i va mirar a la seua dona, Ana Pastor.

 

 

 

 

  

Contenint les llàgrimes, el periodista va explicar que era «un moment molt intens» per a ells i li dedicava unes boniques paraules d'agraïment a Pastor: «Per la seua infinita capacitat per a la bondat, perquè ens envolta amb la seua intel·ligència, perquè em subjecta i perquè veig com cada dia se sobreposa a les amenaces i al terror».

  

  

«Este premi és per a tu», concloïa Ferreras, qui intentant ocultar el plor es va baixar de l'estrada i es va acostar a la seua esposa. «Nosaltres estem commocionats perquè no és fàcil vore a Ferreras emocionat», comentava Cristina Pardo, que s'havia posat al capdavant de 'Al Rojo Vivo' en absència del presentador.

  

  

Igual d'emocionada, Ana Pastor compartia més tard una imatge del premi que havia rebut el seu marit i al costat de la qual no escrivia gens, excepte un cor i el hashtag de l'esdeveniment.

 

Ana Pastor, amenaçada

Amb les paraules del seu discurs, García Ferreras va fer referència a les amenaces, fins i tot de mort, que Pastor ha estat rebent al llarg dels últims dies a través de Twitter. En el seu perfil, la periodista va instar al Ministre de l'Interior, Zoido, al fet que s'investiguen estos missatges: «Dic jo que igual Zoido es preocupa per un tuit com a este. O igual no», escrivia.

 

 

 

 

EL MÉS LLEGIT

L’AVL acosta la figura de Fuster al professorat i l’alumnat de la Hofstra University de Nova York

L’acadèmica, Vicenta Tasa, ha impartit la conferència “Joan Fuster davant la jerarquia lingüística a l’Estat espanyol”

Mor el xiquet d’11 anys que havia caigut d’un cinqué pis practicant ‘parkour’

El menor havia sigut traslladat ja a l'hospital General Universitari Doctor Balmis d'Alacant, donada la gravetat del seu estat, des de l'hospital Marina Baixa de La Vila Joiosa on va ser conduït en un primer moment

Quasi 850.000 vacunats contra la grip en la Comunitat Valenciana

Per províncies, ja s'han immunitzat contra la grip 100.879 persones a Castelló, 433.017 a València i 312.837 persones a Alacant

Detingut per agredir a la seua parella, retindre-la a casa i amenaçar-la amb una pistola

Els agents van localitzar l'arma de foc, de 9 mm, a l'interior de l'habitatge on es va produir l'agressió, a més d'un ganivet de carnisser, dues bàscules de precisió i haixix