FGV contractarà un total de 25 maquinistes per al Metro i Tramvia de València

Compartir:

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha anunciat que contractarà un total de 25 maquinistes i set oficials de taller per al Metro i Tramvia de la ciutat de València. La raó principal d'esta decisió, tal com ha explicat la Conselleria de Transport, recau en el poc personal que hi ha actualment per fer front als serveis, freqüències i torns actuals. El procés de selecció arrancarà este divendres 24 de novembre a través de les borses de treball temporal que va habilitar FGV. La previsió és que els nous maquinistes es puguen incorporar a treballar el pròxim mes de gener o febrer de 2018, una vegada hagen rebut la formació i capacitació que els habilita en qüestió de seguretat.

 

Continuen les vagues

Tot i que els sindicats de FGV valoraren ahir de manera positiva la incorporació de nous treballadors, esta decisió no canvia la situació de «crisi» que hi ha actualment al Metro, Tram i Tramvia amb la convocatòria de vagues. I és que, el motiu pel qual es mantenen les parades no té a vore amb una reivindicació de personal. Per tant, no s'ha suspés la vaga convocada una setmana més. Així de nou MetroValència oferirà serveis mínims d'entre el 50 i 70% durant les parades parcials i els horaris es poden consultar en la pàgina web.

 

 

 

EL MÉS LLEGIT

Sanitat posarà en marxa tres centres de dia de Salut Mental infantojuvenil abans de final d’any

El nou conseller de Sanitat també ha anunciat que el seu departament demanarà estendre la vacuna contra el papil·loma a tots els xiquets, que ara només es finança a les xiquetes

Avanç per als cítrics valencians: Europa aprova el tractament de fred

Carles Peris, secretari general de la Unió, es congratula de la decisió i avança que "ara cal treballar perquè s'incloguen les mandarines”

Més estabilitat i més calor

El cap de setmana tocarà o superarà els 35 graus al centre de la Comunitat i els 30 a la franja costanera

Mor la fotògrafa Ouka Leele, membre destacat de la Moguda Madrilenya

Bàrbara Allèn Gil de Biedma ha mort aquest dimarts, un mes abans de complir els 65 anys