La filla de Belén Rueda i Daniel Écija, Belén Écija, triomfa a Instagram

Compartir:

 

Belén Écija és una jove de 23 anys, filla de l’actriu Belén Rueda i de Daniel Écija, un dels productors televisius més importants de l’estat espanyol, que s’està formant en la comunicació audiovisual i està començant a seguir els passos dels seus pares. 

 

La jove ha rebut formació en Comunicació Audiovisual a dues prestigioses universitats de Madrid i Nova York, i també com a actriu en una reconeguda escola, segons ha avançat ‘Divinity’, motiu pel qual cada cop està més preparada per entrar al món del cinema i la televisió al nostre país. 

 

Mentrestant, Belén Écija ha començat també a destacar a les xarxes socials, on mostra una espectacular bellesa i unes aptituds que de ben segur estan fent que els seus seguidors creixin dia a dia.

La jove ja compta amb més de 5.000 seguidors a Instagram i tot apunta que podria convertir-se en una nova ‘influencer’, com ja ha passat amb les filles d’altres ‘celebrities’ espanyoles com Julio Iglesias, els Rivera o els Matamoros.

 

Els seus pares són els seus referents

El pare de Belén és Daniel Écija, un nom que no és molt  conegut pel gran públic però que és un important productor televisiu i està darrere de l’èxit de sèries com ‘El Internado’ o ‘Los Serrano’. 

 

Belén Rueda, per la seua banda, és una de les actrius més exitoses i reconegudes del país, amb papers molt importants a la citada ‘Los Serrano’ o ‘Luna, el misterio de Calenda’. Al cinema, Belén Rueda també ha sigut essencial per l’èxit d”El Orfanato’, ‘Mar Adentro’ o ‘Perfectos Desconocidos’, l’últim gran èxit del cinema espanyol.

 

Triomfa a les xarxes

Belén Écija s’està fent un lloc també a les xarxes, on comparteix amb els seus seguidors molts moments de la seua vida privada i aprofita per penjar imatges dels seus viatges i les seves experiències.

 

També comença a buscar col·laboradors i patrocinadors al món de la moda, com ara el buscador de moda online Drestrip, que podrien convertir-la en una nova ‘influencer’.

 

 

 

Una publicación compartida de Belen Ecija (@beecija94) el

 

 

 

 

Una publicación compartida de Belen Ecija (@beecija94) el

 

 

Birthday boy is growing big

Una publicación compartida de Belen Ecija (@beecija94) el

EL MÉS LLEGIT

Apareix mort un tauró en una platja de Torrevieja

A primera hora del matí ha aparegut un tauró de mitja tona a la platja de La Mata de Torrevieja

Acord entre l’Ajuntament i el Valencia CF: el club accepta les condicions urbanístiques per al Nou Mestalla

L'alcalde ha destacat que 'totes les instàncies implicades estem treballant seriosament des de la voluntat que este assumpte concloga prompte amb la construcció d'un estadi que tots desitgem'

Dormir en hotels de la Comunitat va ser un 14% més car el 2022, amb una mitjana de 88 euros nit

La Comunitat Valenciana va registrar 27,2 milions de pernoctacions l'any passat i va ser la tercera destinació elegida pels viatgers residents a Espanya

La màscara deixarà de ser obligatòria al transport públic ‘de forma imminent’

Isabel Rodríguez, la portaveu del Govern, ha confirmat que la màscara no serà obligatòria al transport públic de 'forma immediata'
CatalanSpanish