Condemnada per foradar un preservatiu per a quedar-se embarassada

La dona ha sigut condemnada a sis mesos de presó per robar l'esperma de la seua parella sense el seu coneixement

Preservatiu

Imagina que un dia t’assabentes que la teua parella ha punxat durant mesos els preservatius que guardes en la tauleta per a quedar-se embarassada.

Perquè això va ser el que va fer una dona de 39 anys a Alemanya, que va ser jutjada en un tribunal de Bielefeld i va ser declarada culpable d’agressió sexual per foradar els preservatius de la seua parella sense el seu consentiment.

Concretament la dona ha sigut condemnada a sis mesos de presó per tractar de quedar-se embarassada amb una esperma “robada” sense el coneixement ni el consentiment de la seua parella sexual, un amic amb el qual mantenia relacions consentides per mer gaudi sexual.

La relació no era igual per a tots dos, ja que pare l’home tan sols eren “amics amb dret a frec”, és a dir una relació sexual, en canvi ella volia formar una família amb ell.

Com es va assabentar l’home de què ocorria?

Va ser la pròpia dona qui li va comptar la veritat mitjançant una nota de veu de WhatsApp, en la qual també li assegurava que s’havia quedat embarassada, cosa que no era certa.

Aquest àudio és el que l’home ha utilitzat per a presentar càrrecs i denunciar a la seua parella sexual.

La jutgessa va dictar una doble sentència, la de la condemna de sis mesos per agressió sexual i la de la seua conclusió davant els fets reconeguts per la dona: “el no també és no en aquest cas”.