La Generalitat oferirà beques remunerades d’un any per als joves

Compartir:

L'Agència Valenciana de Turisme prepara la convocatòria de pràctiques professionals en les seues dependències, en oficines espanyoles de turisme en l'exterior o en entitats o empreses relacionades amb el sector en virtut de convenis. Seran beques remunerades d'un any, amb 1.000 euros bruts mensuals, i estan dirigides a joves menors de 35 anys. Amb aquest objectiu, el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat esta setmana les bases reguladores que guiaren les convocatòries de les beques en les diferents matèries. Turisme preveu oferir beques en les àrees de màrqueting i promoció, desenvolupament de plans turístics territorials, informació turística en destinació en la xarxa d'oficines Tourist Info, promoció exterior en les oficines espanyoles de turisme i formació en la xarxa de Centres de Turisme (Xarxa CdT). També en competitivitat empresarial, les oferirà en l'acceleradora turística Accetur, de recerca en l'Institut Valenciana de Tecnologies Turístiques (Invattur), de gestió administrativa d'ajudes turístiques o en establiments turístics i hostalers.

  

  

 

 

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones