Un home apallissa a la seua dona i intenta ofegar-la davant el seu fill menor d’edat a Onda

Compartir:

La Policia Local d'Onda, de la comarca la Plana Baixa, ha detingut a un veí per presumptes maltractaments a la seua dona per apallissar-la davant del seu fill menor de cinc anys. La seua altra filla, també menor d'edat, va ser la qui va demanar ajuda, ja que va trobar a la seua mare «plena de colps», tal com conta 'Mediterráneo'. Així, la dona va patir hematomes en el coll així com altres ferides en altres parts del cos. La víctima va contar als agents que el seu marit l'havia agredit, colpejant-la fortament en la cara i el coll quan va arribar a casa sense dirigir-li cap paraula. A més, segons assegura este va intentar ofegar-la agafant-la del coll.

Un nou cas de violència de gènere

Tanmateix, segons la versió del marit la seua dona es va caure per les escales i ell únicament la va ajudar. Tot i que l'home va negar els maltractaments que li va realitzar a la seua dona, el seu fill qui va ser testimoni directe el va assenyalar com l'agressor de la seua mare. Finalment, els agents procediren a detenir a l'home. Quan este va sentir que era per un delicte de violència de gènere es va mostrar agressiu i en intentar posar-li les esposes li va causar a un dels agents lesions en el dit d'una de les seues mans. El detingut va passar eixa nit en la presó i de moment es troba a l'espera de ser traslladat al jutjat de guàrdia.

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones