Un home detingut per fer-se passar per un cantant famós en internet des de València

Godella ha sigut seleccionada en el projecte experimental DIGICOMP
Godella ha sigut seleccionada en el projecte experimental DIGICOMP

 

Agents de la Policia Nacional han detingut en València a un home de 59 anys com a presumpte autor d’un delicte d’usurpació d’identitat. L’home, que va crear un compte d’una xarxa social per a fer-se passar per un conegut músic d’un grup, va iniciar una relació sentimental amb una dona resident en una altra comunitat autònoma. La víctima, que desconeixia que es tractava d’un suplantador, li va arribar a enviar vídeos de contingut sexual. 

 

Els agents van saber que un home havia creat un compte en una coneguda xarxa social, suplantant la identitat d’un conegut músic, aprofitant la imatge d’este per a iniciar una relació sentimental amb una resident en una altra comunitat autònoma. 

 

En el transcurs de la investigació, els policies van conéixer que la relació s’hauria prolongat des del mes d’abril del passat any fins a octubre. No obstant això, la dona només va tindre contacte amb el presumpte autor dels fets a través de la xarxa social i per telefonades. A demés, la víctima, en creure que es tractava del músic, li va enviar vídeos de contingut sexual explícit.

 

El sospitós, que va aprofitar l’anonimat que oferix les xarxes socials per a conseguir els vídeos d’àmbit sexual, va ser detingut per un suposat delicte d’usurpació d’estat civil.