Un home gasta 4.000 € en un prostíbul i li diu a la seua dona que l’havien drogat

Compartir:

 

El Jutjat penal número 2 de València ha condemnat a un home a pagar una multa de 2.400 euros per posar una denúncia falsa per a recuperar els 3.900 euros que es va gastar en un prostíbul de la ciutat en tan sol 15 hores. L'home, que estava a València per treball, va justificar la denúncia en què li havien donat droga i no recordava el que havia passat en aqueix període de temps. Va al·legar que li havien robat els diners.

 

Els fets es remunten al 4 de desembre de 2015 a València, quan l'home es va presentar en la comissaria de Policia i va manifestar que "persones desconegudes" li havien induït a consumir alguna droga. Va afirmar que havia perdut la noció del temps a partir de les 2.30 hores del dia 3 fins a les 18 hores. 

 

 

  

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...