Crim Florina Gogos: El jutge envia a presó a l’empresari de Carcaixent

Un home intenta abusar d'una dona en Alzira
Un home intenta abusar d'una dona en Alzira

Actualització a les 16.06 hores del 30/07/2021. El jutge d’Instrucció número 4 d’Alzira, en funcions de guàrdia, ha decretat per al presumpte assassí de Florina Gogos presó comunicada i sense fiança. L’acusat pel crim de la jove ha comparegut al voltant de les 12.30 hores davant el magistrat per a respondre de l’acusació inicial d’homicidi del qual li considera responsable el Grup d’Homicidis de la Guàrdia Civil de València.

 

No obstant això, l’empresari de Carcaixent s’ha acollit al seu dret de no declarar a l’acusació d’un delicte d’homicidi o assassinat. Serà, amb tota probabilitat, fins a comparéixer davant la jutgessa de Carlet o fins que s’alce el secret de sumari i el seu advocat puga conéixer les proves i indicis que han portat a les autoritats a la seua detenció.
 

Crim Florina Gogos: Imputen assassinat al detingut per l’homicidi

El grup d’Homicidis de la Guàrdia Civil de València ha acusat d’un delicte d’assassinat al sospitós de presumptament escanyar i llançar a una séquia a Florina Gogos, la jove de 19 anys que treballava com a prostituta en la Pista de Silla i amb la qual el detingut havia tingut diverses trobades sexuals prèvies.

 

Els investigadors que han analitzat minuciosament el vehicle de l’acusat, han reunit indicis suficients contra Josep V.R., que hui compareixerà davant el jutge. Les autoritats creuen que el presumpte autor dels fets havia planificat el crim amb antelació per raons que no han transcendit, ja que el sospitós, es va negar ahir a declarar davant la Guàrdia Civil.

 

La planificació de l’assassinat donaria resposta a la rapidesa amb què es va produir el crim, tan sols 20 minuts. La víctima, que va ser explotada sexualment per diferents màfies des de l’adolescència, va ser gravada per una càmera de seguretat d’una empresa situada en la mateixa corba en la qual es col·locava Florina, just en l’accés de la Pista de Silla a l’autovia d’Albal, just en el moment en què es pujava a un BMW de característiques similars al del vehicle pertanyent a l’empresari de Carcaixent ara detingut.

 

Imatges gravades el 8 de gener

Les imatges van ser gravades el passat 8 de gener, al voltant de les 17.30 hores En elles, s’aprecia com el cotxe s’introdueix per un camí que condueix cap als camps de tarongers, on habitualment es materialitzen les trobades sexuals entre els clients i les prostitutes. Tan sols 20 minuts després, la cambra va registrar el mateix cotxe eixint del camí i incorporant-se a tota velocitat a la carretera en direcció a Albal, cap al pont sobre la Pista de Silla que connecta amb la V-31, en sentit sud, cap al seu domicili a Carcaixent

 

Durant este temps, la Guàrdia Civil ha dut a terme desenes d’interrogatoris a altres dones prostituïdes en la Pista de Silla, que van permetre descartar a nombrosos prostituïdors i centrar la investigació en Josep V.R., qui havia tingut trobades sexuals anteriors amb la xica assassinada i amb altres xiques en els voltants. 

 

El vehicle i el mòbil del detingut, peces claus en la investigació

El vehicle del detingut va ser una de les peces claus a partir de les quals el grup d’Homicidis de la Guàrdia Civil de València ha arribat fins al presumpte autor de l’assassinat, gràcies, a l’enregistrament d’aqueixa càmera. A més, a aqueixa prova se li uneix una altra fonamental, l’anàlisi de posicionament del seu telèfon mòbil, que ho situa en el lloc de la recollida i assassinat de Florina el dia i a l’hora en què la cambra va documentar que la víctima havia pujat al cotxe que, casualment coincideix amb el seu.

 

D’altra banda, els investigadors han trobat restes biològiques en el vehicle del detingut. Les mostres preses seran enviades ara al laboratori central de la Guàrdia Civil a Madrid per a acarar-los amb l’ADN de Florina Gogos, amb l’objectiu d’establir si pertanyen o no a la dona assassinada a principis d’enguany.