Indignació pel sopar de Nadal de ‘La Manada’ i Igor ‘el Ruso’ mentre la policia menja espaguetis a Catalunya

Compartir:

 

El sindicat Unificat de Policia ha denunciat el menú d'espaguetis amb una clòtxina, quatre croquetes, un peix arrebossat, tres panets i una botella d'aigua que han rebut per a celebrar la Nit de Nadal mentre seguixen desplegats a Catalunya.

  

  

El Sindicat considera que no s'està tractant bé als policies que seguixen allunyats de les seues famílies i que als presos de les presons se'ls tracta millor. De fet, el cas ha adquirit encara més ressonància després de conéixer-se els menús que van menjar els membres de 'La Manada' i l'assassí de dos guàrdies civils i un civil a Aragó, Igor 'El Ruso'.

  

  

Els membres de 'La Manada' van disfrutar d'«espàrrecs amb maionesa, llagostins cuits, pollastre picant rostit, quallada i torró» mentre que Igor 'El Ruso' va poder menjar «sopa marinera, 'carrillera' al forn, fruita i una copa de xocolata, acompanyat per un tros de torró dur, un altre bla i un polvoró», segons ha explicat 'La Razón'.

 

 

EL MÉS LLEGIT

Quants diners has de tindre estalviat per a tindre una bona jubilació?

Estalviar per a la teua jubilació és una necessitat si vols mantindre el mateix nivell de vida, una vegada arribe la teua edat de retir

Més del 90% de les adopcions de gossos a Espanya són exitoses

Ni la raça ni l'edat són un impediment per a establir un vincle amb l'animal

Alfafar construirà la residència i el centre de dia de majors

L'ajuntament ha aprovat per unanimitat en el ple l'acceptació de la delegació de la Generalitat Valenciana per a construir la Residència i el Centre de Dia per a majors

Sanitat aprova una oferta d’empelo amb 10.000 noves places

Inclou 9.502 places estatutàries, 234 places de funcionaris de gestió sanitària i 151 places corresponents a l'OPE 2022