40 persones ballant, sense mascareta i sense distància social a un bar d'Espanya

Sembla que no tenen por a contagiar-se. Els fets van tenir lloc al voltant de les vuit de la vesprada d'este divendres


La Policia Local de Lleó ha identificat i obert expedient sancionador a l'amo d'un bar després de localitzar a l'interior del local a 40 persones ballant, sense mascareta i sense distància social al que s'uneix que sonava música molt alta.

Segons informa el gabinet de comunicació de l'Ajuntament de Lleó, els fets van ocórrer entorn de les 20.00 hores del divendres, 30 d'abril, en un bar dels voltants de la Plaça Major de la ciutat del Bernesga on es trobaven 40 persones consumint dempeus en el seu interior «ballant, sense màscara, sense respectar la distància de seguretat i amb la música molt alta».


La Policía Local de Lleó no va tindre una vesprada fàcilEs dóna la circumstància que 20 minuts més tard, entorn de les 20.20 hores, agents de la Policia Local van obrir també un altre expedient sancionador al propietari d'un altre bar de la mateixa Plaça Major per sorolls i música molt alta. En una altra actuació a les 20.25 hores en els voltants, en este cas al carrer Sabateries, agents de la Policia Local van procedir a interposar denúncies al propietari d'un establiment per servir begudes alcohòliques a través d'una finestra a clients que es trobaven al carrer i per tenir col·locats diversos vetlladors sense tenir llicència per a això.

D'altra banda, a les 17.35 hores, en este cas en la Plaça de Do Gutierre, la Policia Local va identificar a quatre menors d'edat que estaven consumint begudes alcohòliques a la terrassa d'un bar. Es va procedir a obrir expedient sancionador al propietari i es va informar els pares dels menors. Finalment, la Policia Local informa d'una denúncia de trànsit a les 15.15 hores al carrer Peña Blanca on un conductor va ser denunciat per conduir amb una taxa d'alcohol de 0,98.

A Granada dos detingudes sense mascareta i violant el toc de queda

La Policia Nacional ha detingut en el barri del Zaidín de Granada i ha posat a disposició judicial a dos dones, una espanyola de 43 anys i una altra italiana de 30, esta última amb antecedents policials, com a presumptes autores d'un delicte de resistència i desobediència, després d'haver estat sorpreses de matinada a l'interior del recinte arqueològic protegit de la vila romana del carrer Primavera, mentre bevien i ballaven sobre l'excavació sense màscara i violant el toc de queda. I es que sembla que la pandèmia no va en este tipus de persones.

Els policies van ser alertats pels veïns del carrer de l'existència de diverses dones dins del recinte protegit corresponent a l'excavació arqueològica de la vila romana del carrer Primavera, les quals estarien ballant i bevent a l'interior d'esta. Segons relata el Cos Nacional de Policia (CNP) en una nota de premsa, una vegada en el lloc els agents observen a un grup de diverses dones que es trobaven dins del recinte ballant amb ampolles de cervesa a la mà. Estes persones, en adonar-se de la presència policial, emprenen la fugida, derrocant les tanques que volten l'enclavament. Després de donar abast a tres d'elles, van comprovar que no portaven la màscara posada, sol·licitant-los que les hi col·loquessin, al que es van negar de manera categòrica.

Veient el que passava, van sol·licitar la seua documentació personal amb la intenció de sancionar-les per infringir el toc de queda i no portar la preceptiva màscara, qüestió esta a la qual es van negar en rotund, no aportant un domicili i manifestant la seua voluntat de seguir al carrer durant la nit. A causa d'esta tenaç actitud, els agents es van veure obligats a detenir a dos d'elles, les quals es van resistir, a més, físicament a la detenció.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els sindicats exigeixen a València la derogació de reforma laboral i millorar pensions" "La P.N. desmantella 3 punts de venda de substàncies estupefaents a València"