Cau un grup internacional que introduïa droga en blocs de formigó

Compartir:

Agents de la Policia Nacional, en una operació conjunta amb la Guàrdia Civil, l’Agència Tributària i EUROPOL, han desarticulat una organització criminal internacional establerta a Espanya i els Països Baixos, i vinculada amb el cartell mexicà dels Beltrán Leyva, dedicada, presumptament, a la introducció de cocaïna i metamfetamina a Europa a través del Port de Barcelona.

Amb esta operació, la investigació de la qual s’ha prolongat al llarg de tres anys, s’ha aconseguit la major intervenció de la història de crystal meth, amb l’aprehensió d’un total de 2.549 quilograms de metamfetamina, 1.370 quilograms de cocaïna i 17.000 litres de productes químics per a la producció d’estupefaents.

L’operació, duta a terme a Barcelona, ​​Tarragona, la localitat toledana de Talavera de la Reina i València, a més dels Països Baixos i Turquia, ha conclòs amb la detenció de 16 persones.

Amb esta intervenció policial, es dona per desmantellada la principal via d´introducció a Europa d´estes substàncies estupefaents a través del Port de Barcelona. Els responsables controlaven una nova forma per introduir la droga, que consistia a crear habitacles ocults en blocs de formigó, convertint-la en indetectable davant dels controls portuaris.

EL MÉS LLEGIT

Aquests són els medicaments que mai has de consumir de manera conjunta

La combinació de medicaments amb ibuprofén pot danyar-te els renyons de manera permanent

Trucs per a saber quan espien el teu mòbil i què fer per a evitar-lo

Els hackers no tenen cap mirament a l'hora de sostraure les teues dades

Els antivacunes no eren coneguts per la meitat dels espanyols abans de la pandèmia

La implantació de microxips amb les vacunes és la faula que els ciutadans han trobat amb més freqüència en l'últim any

Xats secrets de WhatsApp: per a què serveixen i com s’activen

Nova opció en WhatsApp perquè els usuaris puguen mantindre segures les seues xarrades