Un investigador assegura que Madeleine McCann es troba a Portugal

Compartir:

La pequeña Madeleine McCann, desaparecida en mayo de 2007

Madeleine McCann va desaparèixer el maig de 2007 | Cedida

 

La investigació sobre la desaparició de Madeleine McCann podria frenar-se en els pròxims dies si no es produix cap novetat. La xiqueta anglesa va desaparèixer l’any 2007 en un hotel de la ciutat portuguesa de Praia da Luz. Els seus pares s’estan quedant sense diners per pagar els detectius. 

 

Un dels investigadors que va participar en la seua recerca, però, ha donat noves esperances a la seua família. Segons ell, Maddie, que ara seria una adolescent de 15 anys, continuaria amb vida i no hauria eixit mai de Portugal.  

 

Continua segrestada a Portugal 

David Edgar és el detectiu que ha fet aquesta afirmació. L’home va treballar durant tres anys en el cas, contractat per Kate i Gerry McCann. En una entrevista al diari britànic ‘The Sun’ va explicar que existix algú que sap on es troba la xiqueta desapareguda i que va passar exactament la nit on se la va perdre de vista. 

 

Fins ara, les investigacions policials no han aconseguit cap pista que els porte a localitzar Madeleine. Scotland Yard fa 11 anys que treballa en la desaparició de la xiqueta i continua demanant diners, tot i que ja s’han invertit 11 milions de lliures.  Edgar creu que la policia britànica no trobarà la jove desapareguda si no és amb l’ajuda de la persona que la va raptar. 

 

Kate y Gerry, padres de Madeleine McCann.

Kate i Gerry McCann amb un cartell d’una recreació de la seua filla | Cedida

 

El segrestador hauria de confessar en «el seu llit de mort»

David Edgar ha donat el seu punt de vista sobre on podria estar Madeleine: «Podria estar pràcticament en qualsevol part del món, però la meua intuïció és que es troba a Portugal». El detectiu afirma que «la possibilitat que l’hagen tret de contraban fora del país sense ser detectada és molt poc probable» i que hi ha algú de la zona que sap «on està Maddie i que va passar».   

 

Per Edgar, l’única manera de localitzar a la xicoteta Maddie és que el seu segrestador acabe confessant o algú el delate: «Podria passar que la persona responsable del segrest de Madeleine s’estiga morint i aleshores faça una confessió en el seu llit de mort. Podria ser també que el segrestador acabe sent delatat per persones que sàpiguen el que va succeir». 

EL MÉS LLEGIT

És beneficiosa la jornada laboral de quatre dies?

A Espanya, existeix una iniciativa per a realitzar un projecte pilot de reducció de jornada

Sabies que menges plàstic diàriament?: Com afecta la salut?

Ja hi ha estudis que confirmen que els microplàstics es troben en la sang humana i que 8 de cada 10 persones estan afectades

Has de viatjar per Europa? T’expliquem on continua sent obligatori el passaport covid

Alguns països ja no exigeixen el passaport covid per a viatjar i entrar al territori

Aquests són els indicadors clau per a mesurar el canvi climàtic en 2021

L'ONU exigeix accelerar l'impuls a les energies renovables, triplicar les inversions privades i públiques en aquest camp i posar fi als subsidis als combustibles fòssils