Investiguen el suïcidi d’un estudiant d’Almoradí per un possible cas d’assetjament escolar

Compartir:

La Brigada Judicial de Tecnologia de la Policia Nacional investiga el suïcidi d'un estudiant de 18 anys per un presumpte cas d'assetjament escolar a través d'internet. La víctima era del municipi d'Almoradí, a la comarca del Baix Segura, encara que en l'últim any s'havia traslladat amb la seua família a Guardamar.

 L'AMPA del centre de FP de Guardamar on estudiava el jove va activar ahir el protocol contra l'assetjament en conèixer la notícia de la mort encara que no va tardar en desactivar-lo.

Familiars de la víctima han manifestat que el jove va deixar una nota en la qual «no culpava a ningú» del succés. De moment encara no s'ha confirmat que l'estudiant estiguera patint assetjament en el centre on estudiava. Els seus familiars han demanat que els deixen intimitat per acomiadar en pau al jove. 

  

 

 

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...