Joaquín Prat trenca el seu silenci sobre l’arrest de l’home d’Ana Rosa Quintana

Compartir:

Joaquín Prat en el plató de 'El Programa de Ana Rosa'

Joaquín Prat al plató de ‘El Programa de Ana Rosa’ | Telecinco

 

Joaquín Prat no està tenint el millor dels seus estius substituint a Ana Rosa Quintana com a presentador del programa matinal de Telecinco. Són ja unes quantes les polèmiques que s’han viscut al plató de ‘El programa del Verano’ i l’última tenia molt a vore amb la que és la conductora habitual de l’espai televisiu. Fa pocs dies es coneixia la detenció de l’home de Quintana, Juan Muñoz, i en el que és el seu programa no se’n va parlar.     

 

Han hagut de passar bastants perquè Prat es pronunciara per primera vegada sobre la detenció de Muñoz. Segons recollia el diari digital ‘El Español’, Joaquín Prat va dir el següent sobre l’arrest de la parella sentimental d’Ana Rosa: «Són els meus amics i només desitge que tot isca bé». Estes paraules les hauria dit en un acte on recollia el premi a mallorquí de l’estiu, per l’estima mostrada cap a l’illa.  

 

Primeres paraules sobre la detenció de Juan Muñoz

‘El programa del Verano’ va guardar silenci el matí en què Juan Muñoz ingressava a presó per haver comès presumptament diversos delictes de descobriment i revelació de secrets i extorsió, encara que seria posat en llibertat hores després.  

 

Joaquín Prat va estar tot el programa sense fer cap tipus de referència a la qual era la notícia del dia. El programa es va acabar i el presentador només va dir les següents paraules per acomiadar-se: «Demà t’ho seguirem explicant. Tot, però tot en el moment oportú».

 

Imagen de archivo de Ana Rosa Quintana y Juan Muñoz

Imatge d’arxiu d’Ana Rosa Quintana i Juan Muñoz | Cedida

 

Un dels convidats que va participar en el programa aquell matí va ser una de les primeres persones que va ironitzar sobre el tractament que va fer el programa sobre l’empresonament de l’home de la presentadora. Agustín Martínez, advocat de tres dels cinc membres de ‘La Manada’, li deia a Prat que no parlava del que volia sinó del que li deixaven parlar. El conductor de ‘El programa de Verano’ es va defensar dient que era un professional però que havia de donar la cara per la seua gent. 

 

Ana Rosa va enviar un comunicat sobre la detenció 

Amb un comunicat, va ser com Ana Rosa Quintana va voler parlar sobre com havia viscut la detenció del seu home. En el comunicat, expressava que els dos últims dies havien estat plens d’incertesa però que ara es trobava més tranquil·la. Quintana deia també, sobre els càrrecs a què s’enfronta el seu home, que «hem de ser prudents» i va confirmar que quan tot es resolga «estarem allà per a explicar-ho».

EL MÉS LLEGIT

Crònica d’un aplec

David Casanova, Portaveu Units pel Poble-Compromís i Coordinador Decidim Comarques del Nord parla de la importància 'd'empoderar-nos com a societat amb la lluita pels drets del poble valencià'

Froilán en la batuda d’un ‘after’ on hi havia menors i cocaïna rosa

L'estiu passat, el fill de la infanta Elena es va veure involucrat en un tiroteig a Marbella; i al desembre, en una baralla amb navalles en el centre de Madrid

Judici contra un home acusat de pedofília i pornografia infantil

Hui comença el judici contra un home acusat de contactar en xarxes socials amb una menor de 14 anys per dir-li que volia ser el seu nóvio i sol·licitar-li fotos despullada i en actitud sexual

Un equip de rescat valencià ajudarà a la recerca de víctimes del terratrémol de Turquia i Síria

Com a conseqüència del terratrémol i posteriors rèpliques, es registren més de 2.900 morts i més de 13.500 ferits
CatalanSpanish