Un jove crema sis furgonetes en el barri de la Fuensanta de València

L'home va cremar la casa de la seua ex
L'home va cremar la casa de la seua ex

 

Agents de la 4a Unitat de Districte de la Policia Local de València han detingut a un jove de 24 anys acusat d’incendiar i causar danys a sis furgonetes estacionades en el barri valencià de la Fuensanta.

 

Segons ha informat el cos policial, els fets han tingut lloc esta nit de dimarts, cap a les 22.00 hores, quan la Sala del 092 va requerir la presència d’una patrulla de la Policia Local per l’incendi de dos furgonetes estacionades en el carrer de Santa Cruz de Tenerife.

 

Quan va arribar la patrulla, on també es trobaven efectius de la Policia Nacional, es va advertir que hi havia altres dos vehicles cremant al carrer de Jurats i altres dos parcialment afectats al carrer d’Alcántara del Xúquer i carrer de Miguel Paredes amb José Maestre.

 

En els voltants es va trobar i va detindre a un xic encaputxat que corria després de veure’s sorprés prop d’un dels vehicles incendiats. Li van intervindre dos botelles de plàstic cremades, uns guants de làtex, un encenedor i papers xicotets. Els efectius de Bombers de l’Ajuntament de València van extingir els incendis en els vehicles afectats.