Jove detingut per violar suposadament a una jove de 15 anys a la platja

Jove detingut per violar suposadament a una jove de 15 anys a la platja
Jove detingut per violar suposadament a una jove de 15 anys a la platja

Detenen a un jove de 17 anys després que una jove fos arrossegada a la mar i violada en una platja. El jove va ser detingut sota sospita de violació a la platja de Bournemouth, al Regne Unit.

La jove, de 15 anys, es trobava gaudint del dia a la platja al costat dels seus amics. Jugaven a la pilota, quan esta va caure enfront del jove. El jove va tirar la pilota i va començar a parlar amb la jove, a la qual suposadament va atreure fins més endins de la mar.

Pel que sembla, li va dir a la seua víctima que tenia 17 anys i que havia viatjat a la costa de Dorset des de Birmingham.

Investigant la violació denunciada

Un portaveu de la policia de Dorset va indicar que estan “investigant la violació denunciada d’una adolescent a la platja de Bournemouth i que han arrestat a un adolescent“.

Es va informar sobre la situació, on una jove estava amb amics en la mar, prop de l’Oceanari, quan va començar a parlar amb un adolescent. Este la va portar més dins de la mar, on segons indiquen els informes la va violar.

Investigació oberta sobre l’ocorregut

Els agents de l’Equip de Recerca de Crims Majors (MCIT) de la Policia de Dorset van iniciar una investigació sobre l’incident.

“Després de les recerques, un jove de 17 anys de l’àrea de Warwickshire va ser arrestat sota sospita de violació i està ajudant als agents amb les seues recerques”, van informar.

L’inspector Wayne Seymour va dir que la policia havia “obtingut evidencia forense“.