Un jove disfressat de pallasso apunyala 17 persones en un tren, a Tòquio

Un jove disfressat de pallasso apunyala 17 persones en un tren, a Tòquio
Un jove disfressat de pallasso apunyala 17 persones en un tren, a Tòquio

La Policia ha detingut a un home de 24 anys, disfressat de Joker, que va acoltellar a 17 passatgers en el metre de Tòquio. El jove va escampar gasolina pel vagó abans de calar-li foc, segons els testimonis, que contaren que l’agressor vestia un vestit de color morat amb camisa verda, semblança al del personatge de vilà de la ficció. Un home de 70 anys, que ha quedat inconscient, es troba en estat greu.

<

>

En tancar els col.legis electorals

L’incident va ocòrrer al voltant de les 20:00 hores, just quan tancaven els col·legis electorals i moltes persones es dirigien al centre de la ciutat a celebrar Halloween.

Va sembrar el pànic en els passatgers

L’atac va provocar el pànic del passatge i els vídeos difosos en xarxes socials mostren a la gent eixint per les finestretes d’emergència precipitadament després que el tren parés en l’estació de Kokuryo i les portes no s’obriren immediatament.

<

>

És pensaven que era una actuació de Halloween

La policia ha detingut l’home al tren. Un dels testimonis ha narrat al diari Yomiuri que en principi es pensaven que es tractava d’alguna mena de número sorpresa de Halloween. Això, però, ha canviat quan ha vist un ganivet de grans dimensions tacat de sang.

<

>

Per què ho va fer?

Els mitjans locals han informat que l’atacant ha confessat a les forces de seguretat que “volia matar gent perquè el sentenciaren a mort“.

El Japó havia reforçat la seguretat per a la jornada electoral d’este diumenge, en què la coalició conservadora ha revalidat la majoria absoluta, tot i perdre suports.

<

>